Sorvezető

Hirdetés feladója: Career Oppurtinities
Munkavégzés helye: Miskolc (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)
Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 16.
Várható kezdés: 2022. augusztus 17.

A több mint 4000 munkavállalót foglalkoztató cég elektromos kéziszerszámok, kertigépek, valamint az ezekhez tartozó akkumulátorok, illetve famegmunkáló professzionális elektromos szerszámok fejlesztésével és összeszerelésével, továbbá eBike-akkumulátorok gyártásával foglalkozik. 2015 második felétől, a magyarországi Bosch vállalatok közül elsőként a kéziszerszámgyárban indult el az Ipar 4.0 gyártás melyet két évvel később „Ipar 4.0 Szakmai Különdíjjal” jutalmaztak.

Elvárások a jelölttel szemben

Mikor érdemes erre a lehetőségre jelentkezned?
- Ha rendelkezel középfokú végzettséggel vagy alapfokú műszaki végzettség
- Tudod vállalni a műszakos munkarendet
- Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretekkel rendelkezel (Outlook, Excel, Word)
- Úgy érzed könnyen megtalálod a közös hangot az emberekkel és jó vezető válna belőled
- Előny, ha szériagyártásban szerzett tapasztalattal rendelkezel
- Könnyebben tudod venni az akadályokat, ha már van kisebb csoport vezetésében szerzett tapasztalatod, de ez nem elvárás
- Előny, ha használtál már SAP programot és ha angolul tudsz

Szükséges nyelvismeretek

  • Nincs -

Feladatok


Mire számíthatsz, ha csatlakozol a programhoz?
- Kapsz magad mellé egy mentor tapasztalt sorvezetőt, aki a program első és második szakaszában végig fogja segíteni a munkád és a sorvezetés gyakorlati oldalában fog betanítani.
1. A program első szakaszban vezetői és gyártási speciális képzéseken kell részt venned. Ezekkel párhuzamosan a mentor segítségével a gyártási folyamatokat és a gyártósori dolgozók munkáját fogod megismerni. Ebben a szakaszban neked is kell operátorként dolgozni annak érdekében, hogy megismerj minden munkaállomást.
2. A program második szakaszában már kapsz egy saját csapatot, így tapasztalatot szerezhetsz a gyártósori dolgozók közvetlen vezetésében. Támogatásként még ott van melletted a mentor, aki a gyártásért felel.
3. A program harmadik szakaszában már lehetőséged nyílik a teljesértékű sorvezetői pozíció betöltésére. Itt már Te vállalod a felelősséget a csapatért, a legyártott termékek minőségéért, valamint a határidők teljesítéséért és a gyári folyamatok betartásáért is. Itt már a mentor elengedi a kezed, de támogató feletteseidhez tudsz majd segítségért fordulni, ha szükséges.
- A programnak nincs fix időtartama. Ha ügyes vagy és gyorsan be tudsz tanulni, akár pár hónap alatt is elérhetsz a program végére.

Jelentkezés módja / egyéb közlendők

https://talentuno.com/fast-track-application/sorvezeto#OSA4208 


banner_mi_allo