Job - Állás - Karrier

Dél-koreai autóipari üzem nyílik Vácon

Zöldmezős beruházás keretében épül új autóipari gyár a Pest megyei városban. A dél-koreai vállalat Vácott 60 munkahelyet teremt.

A Vajda-Papír kapacitásnövelése teremt 50 új munkahelyet Dunaföldváron

Huszonkét éve indult a cég, mely most kapacitásnövelést visz véghez -  a Vajda-Papír ezzel 600 munkahelyet véd meg és újakat is létrehoz Dunaföldváron...

Fémhulladék-feldolgozó lesz Makón

Részben megújuló energiaforrásokkal működő fémhulladék-feldolgozó üzem épül a Csongrád-Csanád megyei városban, mely várhatóan 8-12 munkahelyet teremt.

Új édességüzem épül Gyöngyösön

Két éven belül kezdődhet a próbagyártás: új üzem létesül a Heves megyei Gyöngyösön, amely tíz új munkahelyet is teremt majd.

Akár 600 munkahelyet adhat a régiónak a Dunaharaszti logisztikai központ

Komoly beruházást hajt végre a Dunaharasztiban levő eMAG-Extreme Digital – az új logisztikai központtal akár 600 új munkahely is létrejöhet.

Nyíregyházán 1200 munkahelyet teremt a W-Scope

Autóipari beruházás előtt áll a szabolcsi megyeszékhely. Nyíregyházán 1200 új állást hoz létre a nagyértékű fejlesztés.

Szadán teremt 100 munkahelyet a BioTechUSA

Száz új munkahelyet hoz létre a Pest megyei településen a BioTechUSA vállalat, mely az étrend-kiegészítő-gyártás terén Európa legjobbjai közé tartozik...

Mátranovákra 100 embert keres az Alstom

A Nógrád megyei Alstom gyár meglehetősen nagy számú új munkaerőt vár. Az üzem a termékfólióját és gyártókapacitását is növeli.

Lerakták az új debreceni BMW-gyár alapkövét

Elindult a beruházás: letették a BMW-gyár alapkövét Debrecenben. A tervek szerint 1000 embernek jut munka az új üzemben.

Inkubátorház és csarnok teremt új állásokat Székesfehérváron

Új inkubátorház és csarnok készült el a MetaloBox jóvoltából a székesfehérvári Alba Ipari Zónában. Az új létesítménybe hat vállalkozás kerülhet, össze...

Biomassza futómű teremt munkahelyeket Kecskeméten

Biomassza futóművet hoznak létre Kecskeméten. A Termostar Hőszolgáltató Kft. beruházásával hat új munkahelyet is kínálnak.

Új munkahelyekkel szolgál Rábapatona

Egy beruházásnak köszönhetően kínál új munkahelyeket a Győr-Moson-Sopron megyei városban a Tutti Élelmiszeripari Kft.

Új munkahelyeket teremt Sirokon egy beruházás

Vadonatúj üzemcsarnok épül a Heves megyei településen – a Metalconstruct Zrt. beruházásával több álláslehetőség is megnyílik.

Közel 200 munkahelyet teremt a drónkutató központ Zalaegerszegen

Húszmilliárd forintos beruházással készül drónkutató központ Zala megye székhelyén. A fejlesztéssel 200 ember juthat munkához.

Kisbéren 200 új munkahelyet jelenthet az új iparterület

Plusztámogatást nyert el a kisbéri önkormányzat, ezért a településen 200 új munkahely jöhet létre egy új iparterületnek köszönhetően.

Több mint 200 állást hoz Szombathelyre a TDK

Szombathelyen 250 új munkahelyet teremt a TDK japán elektronikai vállalat egy új beruházásnak köszönhetően.

Sárospatakon teremt 30 munkahelyet egy szerszámgyártó

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében épít új gyárat a SK-Precíziós Szerszámgyártó Kft. A beruházás 30 új munkahely létrehozását teszi lehetővé.

Propilénüzem hoz 300 munkahelyet Tiszaújvárosba

Háromszáz munkahelyet teremt a Mol Petroklémiai Zrt. 65 milliárd forintos beruházása Tiszaújvárosban, ahol propilénüzemet hoznak létre.

Új miskolci fejlesztés biztosít több mint 30 munkahelyet

Lítiumion-akkumulátorok feldolgozásával foglalkozik majd a Miskolcon épülő Metal Shredder Hungary Zrt, amely 35 új munkahelyet is teremt.

Új logisztikai központot kapott a Magyar Posta Tatabányán

Ötvenkét települést szolgál majd ki a Magyar Posta Zrt. új logisztikai központja, amely a tatabányai ipari parkban nyílt meg.
banner_mi_allo