Job - Állás - Karrier

A Lidl új logisztikai központot épít Ecseren

Új logisztikai központtal készül a Lidl – A jól ismert bolthálózat Ecseren húzza fel a létesítményt, melyhez a kormány 1,2 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatást nyújt.

Új logisztikai központot hoz létre Magyarországon a Lidl. Az élelmiszerlánc új létesítményével 400 embernek ad munkát – írta meg az MTI. A beruházáshoz, mely a Pest megyei Ecseren valósul meg, a kormány 1,2 milliárd forintos, vissza nem térítendő támogatással járul hozzá.
 
Pékáruk sokfélesége a Lidl-ben
Pékáruk sokfélesége a Lidl-ben
 
Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke kiemelte: a központ 62 ezer négyzetméteresre készül, s várhatóan 2021 novemberében adják át. Ez lesz a negyedik logisztikai egység hazánkban – tudatta az MTI.

A bolthálózat jelenleg több mint 7 ezer dolgozóval üzemel, 2004-ben jelent meg Magyarországon, s mára 183 áruháza van szerte az országban.

Szijjártó Péter külügyminiszter megjegyezte: a világgazdaságról szóló hírek manapság nem beruházásokról, sokkal inkább leépítésekről és csődről szólnak, hazánk azonban most is kivétel – de ezért dolgozni kellett – írta meg az MTI.

Fotó: lidl.hu

B.A.
banner_mi_allo