Job - Állás - Karrier

Akkumulátor-gyártásban erősít Magyarország

Komáromban létesül új, akkumulátor-modulokat gyártó vállalat – ezt a várost választotta első európai gyártó helyszínének az INZI Controls.

Komárom lesz az INZI Controls cég első európai gyártóhelyszíne. A dél-koreai vállalat csaknem 15 milliárd forintot ruház be akkumulátormodulokat gyártó üzemre, mely Magyarország pozícióját tovább erősíti majd az elektromos autó-termelésben – adta hírül a profession.hu.
 
Autóalkatrészek széles skáláját gyártja az INZI Controls
Autóalkatrészek széles skáláját gyártja az INZI Controls

Az INZI Controls az INZI-csoport tagjaként autóalkatrészek igen széles skálájának készítésével foglalkozik, a többi között gyárt motoralkatrészeket, hűtőrendszer- és üzemagyag-ellátó alkatrészeket, de a különféle érzékelők, alvázrészek, antennák, monitoralkatrészek terén is otthon van – írta meg a profession.hu.

Az INZI Controlsnak jelenleg az Egyesült Államokban, Malajziában, Kínában, Indiában és Dél-Koreában is vannak termelőkapacitásai.
A cég úgy döntött, az első európai egységet a magyarországi Komáromban hozzák létre, ahol akkumulátor-modulokat gyártanak majd – adta hírül a profession.hu.

B.A.
banner_mi_allo