Job - Állás - Karrier

Az Audi Győrben újraindította gyárát

A győri Audi Hungária április 21-én újrakezdte a termelést – átfogó intézkedési csomaggal persze, mellyel elkerülhetik a koronavírus-járvány terjedését.

Újraindította gyárában a termelést az Audi Hungária Győrben. Az üzem április 21-én indult el, miután az Audi a Volkswagen Konszernnel egyeztetett egy átfogó intézkedési csomagról – ennek segítségével igyekeznek elkerülni a koronavírus-járvány terjedését, igazodva a magyarországi egészségügyi hatóságok által kiadott előírásokhoz – tudatta a profession.hu.

Az óvintézkedések közül kritikus fontosságú a kellő távolságtartás az emberek között. A cég már korábban minimalizálta a kollégák személyes érintkezési lehetőségeit, így azokon a helyeken, ahol dolgozni kell, szükséges tartani az 1,5 méteres távolságot.
 
audi_00

A személyes kontaktusokat telefonos ügyfélszolgálattal igyekeznek helyettesíteni. Zajlik a távkonzultáció és a digitális rendelés is.

Mivel a termelés újraindult, a cég biztosít melegétkeztetést a munkatársaknak, ám csakis előre csomagolva és elvitelre – írta meg a profession.hu.

Az Audi Hungária szerződéses járatai számát megkétszerezte, a buszokat pedig folyamatosan fertőtlenítik.

A munkatársaknak kötelező oktatást tartanak, melyen tájékoztatják őket a kibővített óvintézkedésekről, de kapnak információs brossúrát is.

Az Audi Hungária emellett olyan ötlettel állt elő, hogy 3D nyomtatóval alkatrészeket készítsenek védőmaszkokhoz. A vállalat ebben a konszern más gyártótelephelyeivel is együttműködik, s már el is készültek az első prototípusok, melyeket központilag értékelnek – tudatta a profession.hu.

Mint azt Alfons Dintner, az igazgatóság elnöke elmondta, vírusbiztossá, azaz „covidready-vé” teszik az Audi Hungáriát.

Fotó: audi.hu

B.A.
banner_mi_allo