Job - Állás - Karrier

Bútorgyártó fejleszt Mohácson

Új fejlesztésekre kerül sor a közeljövőben a Baranya megyei városban: gyártócsarnokot épít és gépfejlesztésbe is fog a Sella&Decor Kft.

Komoly beruházás várható Mohácson: a Sella&Decor bútorgyáró kft. új gyártócsarnokot épít és a gépek terén is fejleszt – mindezt a Magyar Multi Program 312 millió forintos támogatásának igénybevételével teszi – írta meg az MTI.

A teljes összeg 640 millió forint, a projekt pedig több részből tevődik össze. Az egyik az új gyártócsarnok, a másik a gépvásárlás, de egyedi, vállalkozásfejlesztési tanácsadási szolgáltatásokat is igényel a cég. A fejlesztéseket 2022 őszéig valósítanák meg – tudatta az MTI.
 
Nagyszabású fejlesztést hajt végre a mohácsi Sella&Decor bútorgyártó cég
Nagyszabású fejlesztést hajt végre a mohácsi Sella&Decor bútorgyártó cég

A kft-nek már van üzemcsarnoka Mohácson, az újban laminált bútorokat készítenek majd új üzletágként. A modern gépekre a kapacitásnövelés és technológiai fejlesztás miatt van szükség, de vásárolnak gépet azért is, hogy a gyártás folyamán létrejövő hulladékfából fűtésre használható brikett téglákat készítsenek.

A beruházásnak hála javul majd a cég infrastrukturális elátottsága és korszerűsítik a gépparkot is, mellyel nagymértékben hozzájárulnak a munkahelyek megtartásához – írta meg az MTI.

Fotó: selladecor.hu

B.A.
banner_mi_allo