Job - Állás - Karrier

Inkubátorház és csarnok teremt új állásokat Székesfehérváron

Új inkubátorház és csarnok készült el a MetaloBox jóvoltából a székesfehérvári Alba Ipari Zónában. Az új létesítménybe hat vállalkozás kerülhet, összesen 65 munkahelyet teremtve.

Létrejött az Alba Ipari Zónában az új MetaloBox inkubátorház és csarnok, ahol a tervek szerint hat vállalkozás települhet le Székesfehérváron – s várhatóan 65 munkahelyet kínálnak majd – tudatta a szekesfehervar.hu.

A beruházást az Európai Unikó támogatásával valósították meg, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.
 
Új inkubátorház és csarnok készült el a MetaloBox jóvoltából Székesfehérváron
Új inkubátorház és csarnok készült el a MetaloBox jóvoltából Székesfehérváron

A Fejér megyei székhelyen kialakított csarnok 6 ezer négyzetméteres, ebben egy 1300, valamint hét 650 négyzetméteres m2-es csarnokblokkot
hoztak létre.

Külön irodák, mosdók, öltöző és zuhanyzó lett kialakítva, az inkubátorházban pedig egy 660 négyzetméteres, egy 360 négyzetméteres és négy darab 220 négyzetméteres egységet valósítottak meg – írta meg a szekesfehervar.hu.

Az 1997-ben elindult MetaloBox kétfős vállalkozásként startolt, mára 85 emberrel dolgoznak együtt és ez a létszám még bővülni fog.

Fotó: metalobox.hu

B.A.
banner_mi_allo