Job - Állás - Karrier

Kapacitást bővít a Masterplast

Nemcsak energiatakarékos termelést tesz lehetővé, de munkahelyeket is megtart a kapacitásnövelő beruházással a Masterplast Sárszentmihályon.

Bővíti kapacitását a Masterplast csoport, amely szerződést írt alá a Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program elfogadásáról. Tette mindezt a diffúziós tetőfólia gyártásfejlesztési projekt kapcsán.

A beruházás önerőből és állami támogatásból jön létre, mellyel nemcsak a kapacitás bővül. A termelés energiatakarékossá és környezettudatossá válik – adta hírül a profession.hu.
 
masterplast_1

A cég a változtatást követően saját gyártásból meg tudja oldani az európai piaci igények kiszolgálását a stratégiai fontosságú diffúziós tetőfólia termékeket illetően.

A magyar cég kitűnő mechanikai tulajdonságokkal bíró, minősített alapanyagokat is készít, melyekkel az egészségiparba is beléphet – tudatta a profession.hu.

A Masterplast 2019 végén kezdte termelését, gyártásfejlesztési beruházással, mellyel évi 30 millió négyzetméter minőségi diffúziós tetőfóliát állítanak elő.

A gyártás technológiai megújítása és a kapacitásfejlesztés 1,25 millió euró, ehhez a magyar állam 440 ezer eurós, 35 százalék arányú vissza nem térítendő támogatást nyújt a Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program keretében – írta meg a profession.hu.

Fotó: masterplast.hu

B.A.
banner_mi_allo