Job - Állás - Karrier

Kezdeményezés a koronavírus miatt állás nélkül maradtaknak

Azon emberek számára jött létre kezdeményezés, akik a koronavírus-járvány miatt veszítették el a munkahelyüket.

Mentőöv-állásokkal tölti fel új oldalát a profession.hu, melynek célja, hogy a járványhelyzet miatt leállt szektorokból elküldött dolgozóknak lehetőséget adjon. Értékes munkaerő-kínálat keletkezett ugyanis, s bizonyos helyeken pedig éppen szükség van munkaerőre. A segítség mindenki számára elérhető – írta mega profession.hu.
 
munkaero_1

Mivel számos cég felfüggesztette a munkaerő-keresést, s több iparág döntött a kialakult helyzetben a leépítések mellett, számtalan ember veszítette el a munkáját. Ugyanakkor, bizonyos vállalkozások keresnek munkaerőt, különösen a kiskereskedelem egyes területein, ügyfélszolgálati pozíciókban és a mezőgazdaságban általában – tudatta a profession.hu.

Az új oldal lényege az, hogy hatékonyan összekösse azokat, akik elveszítették állásukat és a munkáltatókat, akik tudnák őket foglalkoztatni.

A profession.hu/mentoov-allasok oldalon mindenkinek igyekeznek segíteni, tevékenységtől, beosztástól függetlenül. Alkalmi és részmunkaidőben végezhető állások is vannak. A jelentkezőket gyakorlati tanácsokkal is segítik ingyenesen – írta meg a profession.hu.

B.A.
banner_mi_allo