Job - Állás - Karrier

Munka ez erdőben

Az Egererdő Zrt. ismét bekapcsolódik a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) idei erdészeti közmunkaprogramjába, mellyel Heves megyében 135 embernek teremtenek munkalehetőséget.

Pallagi Lászlótól, a társaság vezérigazgatójának elmondása szerint, a foglalkoztatási projekt 80 százalékos támogatottságú, így a fennmaradó összeget, mintegy 24 millió forintot az Egererdő Zrt.-nek kell előteremtenie.

 

erdő

Több mint 3100 embernek ad idén is munkát az erdő

 

A korábbi évek tapasztalatai szerint ennek nem lesz akadálya, hiszen a foglalkoztatottak a költségek 20 százalékát ki tudják termelni. Az augusztusig tartó erdészeti közmunkaprogramhoz az NVT egymilliárd forinttal, míg a Szociális és Munkaügyi Minisztérium 3,3 milliárd forinttal járul hozzá, hogy a hét és fél hónapos időszak alatt országosan több mint 3100 regisztrált munkanélküli juthasson munkához a hátrányos helyzetű térségekben.

Erdei közmunkások

Erdőművelést is szerepel a munkák között

 

A dolgozók erdőművelést, erdészeti feltáró utak, sétautak, turistautak és tanösvények karbantartását, közjóléti eszközök, berendezések javítását és kihelyezését, a faállomány minőségi nyesését, szemétgyűjtést és elszállítást, valamint vágástakarítást végeznek.

 

-DS- MCOnet

 

Munkaerő Közvetítő - hunjob.hu

 

Szóljon hozzá a fórumon!

banner_mi_allo