Job - Állás - Karrier

Munkavállalás luxushajon

Évente ezrek kapnak kedvet, hogy luxushajon dolgozzank, hiszen a fizetés sem kevés és egyúttal világot is lát az ember. De a szenvdés megéri-e?

Nagyonsokan csak a kalandot keresik és azért indulnak el hajóra dolgozni, de a fizetés is kecsektető és tapasztalatokat is bőven lehet szerezni. Akár havi több százezret is lehet keresni, de azért meg is kell dolgozni. Aki némi tapasztalattal rendelkezk vendéglátás terén, az nem fog belebetegedni hiszen a magyar éttermek is megköveteleik a napi 10-11 órát. Aki szorgalmas, rátermett és okos hamar sikereket érhet el, gyakran viszont nem ez az állás a végső a jelentkezők számára, ez csak egy lendületet adó munka, hogy aztán jellemzően Cipruson, a Közel-Keleten vagy Nagy Britanniában találjon közép- vagy felsővezetői pozíciót.

 

luxushajó

Nagyonsokan csak kalandvágybol indulnak el hajóra dolgozni

 

A megbízás időtartama a pozíciótól függ, általában 4-8 hónapra szerződnek le a munkavállalókkal. Változatos munkakörök vannak. Foglalkoztatnak a hajókon fotósokat, krupiékat, life guard-okat, szállodai középvezetőket, szobalányokat, szakácsokat, pincéreket, menedzsereket, masszőröket, de még műkörmösöket és fodrászokat is.

 

luxushajó

A hajón a munkavállaloknak semmire nem kell költeni

 

A fizetést a munkakör határozza meg, van ahol fix bért kap a dolgozó, máshol az alapfizetésen túl a borravalóval egészül ki a juttatás. A hajón azonban semmire nem kell költeni, a munkavállalóknak teljes ellátást biztosítanak: szállást, egyenruhát, ételt, italt, biztosítást kapnak. A fogászatot kivéve ingyen részesülhetnek orvosi ellátásban is. A dolgozónak csak a kiutazást kell fizetnie, azt is csak az első célállomásig, utána a munkát adó vállalat finanszírozza a kint tartózkodást.

 

FS - MCOnet

 

Job Online - www.munkahely.biz

 

Szóljon Hozzá a Job Online Fórumon!

banner_mi_allo