Job - Állás - Karrier

Nyelveket beszélőkre van szükség Budapesten

Létrejött a magyar fővárosban a Support Services Group első európai egysége – az amerikai cég öt nyelven nyújt ügyfélszolgálati szolgáltatásokat.

Első európai egységét alakította ki Budapesten a Support Services Group (S2G). Az amerikai cég ügyfélszolgálati támogatást nyújt Magyarországról 5 különböző nyelven, egy vezető amerikai streaming vállalat részére. Összesen 8 országot fed le – írta meg a profession.hu.

Központja a Texasban található Wako, ahonnan a cég több mint 60 partnerének kínál üzleti szolgáltatásokat, köztük hagyományos szolgáltató központi funkciókat, professzionális B2B üzleti szolgáltatásokat, saját CRM-rendszert.
 
ugyfelszolgalat_1

A Support Services Group-nak közel 4 ezer dolgozója van 11 ügyfélszolgálati központjában, melyek megtalálhatók az Egyesült Államokban, Mexikóban, Kanadában, a Dominikai Köztársaságban és immár hazánkban is – tudatta a profession.hu.

Magyarországot azért választották, mert jók a gazdasági és infrastrukturális adottságok, a munkaerő pedig magasan képzett.

Az új szolgáltatóközpont 2020 márciusában nyitott meg, s már 250 ember dolgozik nekik. Még ebben az évben növelni szeretnék azonban a számukat, 300-ra – adta hírül a profession.hu.

B.A.
banner_mi_allo