Job - Állás - Karrier

Régiós központ kínál 60 új munkahelyet Budapesten

Megérkezett a magyar fővárosba az üzleti szolgáltató központok (BSC) szektor új tagja, amely egy új régiós központ kialakításával 60 új állást teremt Budapesten.

Piacvezető cég nyitotta meg kapuit a magyar fővárosban – új régiós központot hozott létre az iiPay. Az Integrated International Payroll felhőalapú globális bérszámfejtési és technológiai szolgáltatások terén éllovas – írta meg a profession.hu.

Az amerikai vállalat Budapestet választotta új, EMEA régió-kiszolgáló központjául. Az irodába első köbrne 60 főv vesznek fel, s főként operatív feladatok ellátásával foglalkoznak angol, német, olasz, spanyol és lengyel nyelven.
 
iipay_1

A nem olyan távoli tervek szerint azonban bővítenék is a szolgáltatási portfóliót.

Munkájuk alapja egyébként az innovatív, szabadalmaztatott SaaS-alapú technológia. Az iiPay rendszere gyors adatkezelést tesz lehetővé, de az üzleti intelligencia integrálását is támogatja a bérszámfejtésben – adta hírül a profession.hu.

A cég szolgáltatásai több országban jelen levő folyamatok központosítását biztosítják, illetve s a mindenkori szabályoknak is megfelelnek.
Az iiPay ma 70 ügyféllel dolgozik, 170 országban. Mindenkinek teljeskörű, globális bérszámfejtési szolgáltatásokat kínál világszerte – tudatta a profession.hu.

Hazánkban az üzleti szolgáltató központok (BSC) ágazat egyike a legdinamikusabban fejlődőeknek. Ilyenből 120 működik Magyarországon, s 55 ezer ember dolgozik nekik. Főként pénzügyi, IT, HR és ügyfél-támogatási szolgáltatásokkal szolgálnak regionális és globális szinten.

Fotó: iipay.com

B.A.
banner_mi_allo