Job - Állás - Karrier

Sárvár és Zalaegerszeg is több munkahelyet kínál

Csaknem 9 milliárd forintos beruházás teszi lehetővé, hogy Zalaegerszegen és Sárváron új állások jöjjenek létre a Flextronics-nál.

Nagyszabású, 8,9 milliárd forint értékű beruházást hajt végre a Flextronics vállalat, amely ezzel 120 munkahelyet teremt Sárváron és Zalaegerszegen – köztük 80 magasan képzett szakembernek kínálnak munkát – írta meg az MTI.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta, hogy Magyarország beruházási rekordot ért el 2020-ban, a világgazdasági helyzet dacára. Kiemelkedő a teljesítmény a bruttó hazai termék tekintetében, hiszen hazánk a világon a 11. legnagyobb exportteljesítményt tudhatta magáénak – adta hírül az MTI.
 
A Flextronics beruházásával 120 új munkahely jön létre két városban
A Flextronics beruházásával 120 új munkahely jön létre két városban

Szijjártó Péter hozzátette, hogy ebben az autóipar igen komoly szerepet vállalt, amely egyébként a hazai feldolgozóipar 30 százalékát teszi ki és 170 ezer ember foglalkoztat.

Péter Ágota, a Flextronics International Kft. alelnöke kiemelte, hogy az új fejlesztéssel csúcstechnológiai autóipari termékeket gyárt majd: ezek adatokat fogadnak és feldolgoznak, de a csaknem teljesen önjáró járműveket is támogatják – adta hírül az MTI.

Fotó: flex.com

B.A.

 

banner_mi_allo