Job - Állás - Karrier

Több mint 100 új pozíció nyílik a Roche-nál

Bővíti budapesti központját a Roche vállalat – 2021 márciusától 150 új állás válik náluk elérhetővé, de az esztendő végéig még ennél is több embert vennének fel.

Bővítene budapesti központjában a több mint 60 ország számára szolgáltató Roche. Az elmúlt négy esztendőben létszámát 900-ról 1300-ra emelte a cég, most, 2021 tavaszától pedig 150 fővel és komplex HR-pozíciókkal bővülnének – írta meg a profession.hu.

A regionális szolgáltatóközpont pénzügyi, beszerzési, HR és informatikai támogatást nyújt, a bővítéssel a szolgáltatások és megoldások körét még tovább szélesítené.
 
Több mint száz munkahellyel bővít a Roche Magyarországon
Több mint száz munkahellyel bővít a Roche Magyarországon

A HR-pozíciók erősítésével izgalmas, összetett feladatköröket tudnak majd ellátni, melyek a magyarországi szolgáltatóközpontok piacán kevésbé jellemzőek – tudatta a profession.hu.

A legtöbb új munkakörben HR-tapasztalatot, illetve az angol nyelv magas szintű tudását várják el, de várnak olyan munkatársakat is, akik jól tudnak németül, spanyolul, olaszul és franciául – az új pozíciókat és a toborzást március elsején írják ki – adta hírül a profession.hu.
 
B.A.

 

banner_mi_allo