Job - Állás - Karrier

Több száz új munkahely létesül az internetes kereskedelem területén

Ötszáz új munkahelyet eredményezhet az Árukereső.hu és a Pannon-Work Zrt. együttműködése. Az új dolgozók feladata a webáruházak karácsony környéki megnövekedett forgalmának kiszolgálása.
A november 2-án kötött Office plusz nevű megállapodás célja, hogy az Árukereső.hu partnereinél megnövekedett forgalom lebonyolítását elősegítsék, hiszen a boltok jellemzően kis létszámú alkalmazottja a karácsony környéki vásárlási rohamot sokszor nem tudja hatékonyan kezelni. A cégek új dolgozókat nem szívesen vesznek föl erre az átmeneti időszakra, így a munkaerő-kölcsönzés célravezető lehet annak érdekében, hogy az áruházak ne essenek el bevételtől az elégtelen kiszolgálás miatt. Az Office plusz lényege, hogy több száz előre felkészített és megfelelően képzett munkavállaló áll a webshopok rendelkezésre, akik szinte azonnal bevethetőek lennének, amennyiben a helyzet indokolja.

all1.jpg

Sokan az áruházak helyett interneten vásárolnak karácsonyra

Az internetes kereskedelem során fontos, hogy a vásárlók megrendeléseit minél pontosabban és a lehető leghamarabb feldolgozzák. A nagy verseny miatt fennáll a veszélye, hogy amennyiben a vevő nem elégedett valamelyik cég szolgáltatásával, "egy kattintásra" átpártolhat másikhoz. Az Árukereső.hu és a Pannon-Work együttműködésének előnye egyrészt, hogy ezek a kritikus helyzetek elkerülhetővé válhatnak, másrészt pedig ötszáz diák és felnőtt juthat munkalehetőséghez.

-W-
banner_mi_allo