Job - Állás - Karrier

Új munkahelyekkel szolgál Rábapatona

Egy beruházásnak köszönhetően kínál új munkahelyeket a Győr-Moson-Sopron megyei városban a Tutti Élelmiszeripari Kft.

Kapacitás- és anyagbiztonság-növelő beruházásokkal biztosíthat több munkalehetőséget Rábapatonán a Tutti Élelmiszeripari Kft.

A Győrrel szomszédos településen csaknem 2 ezer féle terméket készít a vállalat – leginkább instant kakaós italporokat, kakaó- fagylalt- és kávéitalporokat. Gyártanak vitaminos és ásványi anyagokkal dúsított-, illetve fehérje tartalmú italporokat és étrend-kiegészítőket is – tudatta a vg.hu.
 
A rábapatonai cég instant kakaós italporokat, kakaó- fagylalt- és kávéitalporokat is készít
A rábapatonai cég instant kakaós italporokat, kakaó- fagylalt- és kávéitalporokat is készít

A cég majdnem 1,3 milliárd forintból fejleszt. Raktárterületüket 4 ezer méteresre bővítik, a termelési területet 2800 négyzetméterre növelték. Kapacitásuk így 30 százalékkal nő.

A fejlesztésekhez tartozik az is, hogy egyszerűbbé tették az anyagáramlási folyamatokat, ezzel az élelmiszerbiztonságot is javítják.

A fémdetektálás új berendezésekkel zajlik majd és csökkentették a porok kereszt-szennyeződésének lehetőségét is, egy központi porelszívóval.

Az építmény modern és alacsony energiaigényű, a fejlesztésekkel pedig az eddigi 109 helyett 131 embert tudnak foglalkoztatni – adta hírül a vg.hu.

B.A.
banner_mi_allo