Job - Állás - Karrier

Új telephelyet hoz létre Szombathelyen a Schaeffler

Még egy gyáregységet telepít a nyugat-magyarországi városba a Schaeffler-csoport. A beruházással 150 új álláslehetőség nyílik meg Szombathelyen.

Új telephelyet hoz létre Nyugat-Magyarországon a Schaeffler-csoport, mellyel 150 új munkahelyet is teremtenek Szombathelyen – írta meg az iparicegek.hu.

Ez lesz a második üzemük a városban, mely azonban csak tisztán e-mobilitási komponenseket és rendszereket gyárt majd, elektromos motorokhoz készítenek alkatrészeket, mintegy 15 ezer négyzetméteren.
 
A Schaeffler 150 új munkahelyet teremt Szombathelyen
A Schaeffler 150 új munkahelyet teremt Szombathelyen

Az új szombathelyi gyár mérföldkövet jelent a Schaeffler átalakulásában, az innovációt, a hatékonyságot, a stratégiai prioritásaikat egyesíti – fogalmazott Klaus Rosenfeld, az igazgatótanács elnöke, aki hozzátette: technológiai vállalatként az a céljuk, hogy formálják a fenntartható mobilitást.

A cég az új fejlesztéssel 3500 embernek biztosít majd munkát. Már el is kezdődött a jelentkezés a 150 új pozícióra, elsősorban gyártási folyamatokra, illetve a kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos területekre keresnek embereket – írta meg az iparicegek.hu.

Fotó: schaeffler.hu

B.A.
banner_mi_allo